KURIOOSUM Tartu vallavolikogu EKRE fraktsioon viskas Kert Kingo välja (9)

Copy
Tartu vallavolikogu EKRE fraktsioon otsustas riigikogu liikme Kert Kingo fraktsioonist välja visata.
Tartu vallavolikogu EKRE fraktsioon otsustas riigikogu liikme Kert Kingo fraktsioonist välja visata. Foto: Mihkel Maripuu

EKREs käib praegu hoogne pereheitmine, kus loetletud päevadega on erakonnast välja visatud või ise lahkunud sadu erakonna liikmeid. Tartu vallavolikogu EKRE fraktsioon otsustas ujuda vastuvoolu ja visata fraktsioonist välja Helmete lähima kaasvõitleja Kert Kingo.

Tartu vallavolikogus on EKRE-l kolmeliikmeline fraktsioon ja 18. juunil toimus fraktsiooni koosolek, mille käigus arutati ka Kert Kingo koostööd ülejäänud fraktsiooni liikmetega.

Kuna fraktsiooniliikmete hinnangul ei tee Kert Kingo ülejäänud fraktsiooni liikmetega koostööd, siis otsustasid fraktsiooni liikmed Tõnu Kalja ja Priit Kirss Kingo Tartu vallavolikogu EKRE fraktsioonist välja arvata.

Tõnu Kalja ei teinud lühikeses usutluses Postimehele saladust, et tõenäoliselt jääb see nende viimaseks otsuseks EKRE liimetena, kuna nad visatakse peale seda ka ise välja. «EKREs kulub praegu väljaviskamiseks vaid loetletud tunnid ja tõenäoliselt pole ka mina enam täna õhtul EKRE liige,» arvas ta.

Märksõnad

Tagasi üles